Cadmatic yritysvierailu

November 9, 2018

Kerttulin lukion 17D-ryhmä vieraili MyTech-projektiin liittyen yritysvierailulla Cadmatic yrityksessä torstainan 1.11.2018. Mytech-projekti tarjoaa tukea mm. ilmiöpohjaiseen opiskeluun ja toiminnallisiin korkeakoulu- sekä yritysvierailuihin.

Nyt vuorossa oli yritysvierailu. Opiskelijat olivat etukäteen tutustuneet Cadmaticin verkkosivuihin ja miettineet pienryhmissä ennakkokysymyksiä tilaisuuteen. Teemana ryhmällä on tulevaisuuden elinympäristöt. Vierailu sujui varsin leppoisasti ja vuorovaikutteisesti. Saimme hyvän käsityksen yrityksen toiminnasta ja pääsimme esittämään paljon meitä kiinnostavia kysymyksiä. Kiitoset Cadmaticille vierailusta.

 

Tiedot vierailusta:

 

Cadmatic yritysvierailu 1.11.2018 klo 8:15-10:00

 

Cadmatic tilaisuuden esittelijät: Mikko Yllikäinen, Teemu Valtonen ja Ville Lehtinen

 

Yhteyshenkilö:Tiia Villberg, Cadmatic

 

Paikka:Cadmatic, Itäinen Rantakatu 27

 

Please reload

Recent Posts

November 9, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Kaarinankatu 3 20500 TURKU, Finland

©2017 by Kerttulin ICT-lukio