Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Syksyn 2017 LANit

Syksyn 2017 LANit pidettiin 27. -28.10 lukion liikuntasalissa. Tapahtumaan osallistui 55 pelaajaa ja muutama opettaja.

Niin kuin kaikki hyvät tilaisuudet, tämäkin lähti suunnittelusta. Kuvassa näkyy pöydät ja ABInet, joka toimi varsinaisena lanina eli nettinä ja virtana.

Seuraavana ohjelmassa oli opiskelijoiden värvääminen salin rakentamiseen pohjapiirrustuksesta lattialle. Pöytien laittamisesta kunnia rakentamisessa olleille opiskelijoille, sillä sali rakentui ennätysajassa alle puolessa tunnissa yhden ja kahden välillä koulupäivän päätyttyä. Salia rakentaneille annettiin palkkioksi mahdollisuus varata paikkoja, jotka aiemmin annettiin “Early bird takes the worm” -periaatteella. Tämän jälkeen tehtiin ja testattiin verkko järjestäjien toimesta. Pienien takapakkien jälkeen se saatiin toimimaan ja se toimi lähes moitteetta koko lanien ajan.

Kuudelta sali täyttyi sitten pelaajilta kaikilta ikävuosilta. Pelit saatiin heti alkuun ja datavirta täytti salin.

Ovet suljettiin ja valot sammutettiin kello yhdeksän ja turnaukset aloitettiin. Turnaukset ovat muodostuneet jo perinteiseksi tapahtumaksi ja lanien tahdittajaksi. Tänä syksynä -niin kuin viime syksynä - järjestettiin CS turnaus, tosin tänä vuonna 5v5 eikä 1v1 kuten viime vuonna, HS turnaus ja OW turnaus. Aamulla pelattiin myös minecraft turnaus, joka ei tosin saanut suurta osallistujamäärää. Tämän Vuoden osallistumismaksu oli kaksi euroa ja kerätty summa jaettiin kokonaisuudessaan eri turnauksien kesken. Noin puolet laneilla olijoista kisasi jossain näistä neljästä turnauksesta. CS turna