top of page

Cadmatic yritysvierailu

Kerttulin lukion 17D-ryhmä vieraili MyTech-projektiin liittyen yritysvierailulla Cadmatic yrityksessä torstainan 1.11.2018. Mytech-projekti tarjoaa tukea mm. ilmiöpohjaiseen opiskeluun ja toiminnallisiin korkeakoulu- sekä yritysvierailuihin.

Nyt vuorossa oli yritysvierailu. Opiskelijat olivat etukäteen tutustuneet Cadmaticin verkkosivuihin ja miettineet pienryhmissä ennakkokysymyksiä tilaisuuteen. Teemana ryhmällä on tulevaisuuden elinympäristöt. Vierailu sujui varsin leppoisasti ja vuorovaikutteisesti. Saimme hyvän käsityksen yrityksen toiminnasta ja pääsimme esittämään paljon meitä kiinnostavia kysymyksiä. Kiitoset Cadmaticille vierailusta.

Tiedot vierailusta:

Cadmatic yritysvierailu 1.11.2018 klo 8:15-10:00

Cadmatic tilaisuuden esittelijät: Mikko Yllikäinen, Teemu Valtonen ja Ville Lehtinen

Yhteyshenkilö:Tiia Villberg, Cadmatic

Paikka:Cadmatic, Itäinen Rantakatu 27


bottom of page