top of page

ICT-lukion opiskelijat vierailulla Oodissa ja GameXpossa

3D printterit oodissa

Pelikurssilaiset vierailivat Helsingin keskustakirjasto Oodissa 15.11. Oodissa meille pidettiin opastettu kierros asiantuntevan oppaan johdolla. Pääsimme tutustumaan Oodiin ja kuulimme sen "historiaa" sekä faktoja Oodista. Kiersimme kaikki kolme kerrosta ja tutustuimme niiden tarjontaan. Oodista maailman parhaan kirjaston tekee rakennuksen monimuotoisuus. Oodista löytyy mm. kaksi kahvilaa, studioita, pelihuoneita, ompelukoneita, opiskelutiloja, 3d tulostimia, näyttelytiloja ja tietenkin kirjoja kaikkien käytettäväksi. Tatu, Patu ja Veera ovat Oodin kirjastorobotteja, jotka vievät kirjoja hyllyihin. Emme valitettavasti nähneet heitä vierailullamme.

Julia Mäkinen

Pelisessio GameXpossa

Perjantaina 15.11. Kerttulin ICT-lukiolaiset kävivät vierailemassa Helsingin Messukeskuksessa GameXpo -pelitapahtumassa. Tapahtumassa oli mahdollisuus päästä pelaamaan eSports-turnauksissa. Yksi näistä oli avoin PUBG1000 -liveturnaus, johon jokunen meidän ICT-lukiolaisistakin osallistui. Myös vanhoja arcade-pelejä, lautapelejä sekä mobiilipelejä pääsi pelaamaan. Tapahtumassa myytiin uusia ja vähän vanhempiakin konsoli-, tietokone- ja lautapelejä, sekä pelien oheistuotteita ja pelivarusteita.

Johannes Salovaara


bottom of page